Doma TV donosi drugu sezonu zanimljivog kulinarskog putopisa jednog od najuspješnijih kuhara današnjice, Gordona Ramsayja, koji ovoga puta odlazi na putovanje po jugoistočnoj Aziji.

U novoj, četverodijelnoj sezoni serije, Gordon Ramsay odlazi u kulinarsku avanturu po jugoistočnoj Aziji u pokušaju da nauči više o unikatnoj i slasnoj hrani toga dijela svijeta.

Gordon obožava tajlandsku hranu, ali njegov repertoar uključuje samo Pad Thai. Njegova velika avantura vodi ga u Kambodžu, Vijetnam, Tajland i Maleziju, gdje pronalazi najbolje kuhare, i amaterske i profesionalne, te uči trikove autentičnih kuhinja jugoistočne Azije. U svome karakterističnom stilu, Gordon pokušava svladati umjetnost čudesne hrane svake zemlje koju posjeti i podvrgava se testu vlastitih vještina pred svojim novim mentorima.

Gordon će prvo posjetiti Vijetnam, gdje će testirati svoju hrabrost kada mu se za večeru posluži zmija čije srce još kuca, a ondje će nakratko preuzeti jedan tradicionalni restoran i pokušati zadiviti tamošnje ljubitelje hrane. U Kambodži će pak postati lovac koji gaca rijekama prepunima zmija u lovu na kambodžansko omiljeno jelo – žabe, a otkrit će i najdlakaviju kambodžansku deliciju - tarantulu!

U trećem dijelu, Gordon će u Maleziji dobiti pozivnicu da svoj prvi malezijski curry skuha za tamošnjeg premijera, a usput će otkriti da u Maleziji kuhinjama vladaju žene. Nakon Malezije, Gordon će putovanje završiti u Tajlandu, gdje će se u potrazi za unutarnjim mirom uputiti u hram radi poduke iz meditacije, a na kraju tjedna pokušat će nadmašiti slavnoga kuhara McDanga na nacionalnoj televiziji.

Seriju 'Velika avantura Gordona Ramsaya' pratite vikendom na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju