Doma TV donosi devetu sezonu nevjerojatne reality serije 'Kraljevi leda' u kojoj će gledatelji kroz dvanaest uzbudljivih epizoda moći pratiti vozače kamiona u njihovim ekstremnim avanturama.

Najbolji svjetski vozači kamiona vraćaju se na ledene sjeverne ceste i u devetoj sezoni popularne serije ‘Kraljevi leda’. U deset fantastičnih epizoda nadmeću se za nadmoć nad zimskim cestama. Nakon dvije sezone dominacije Polar Industries morat će braniti svoj položaj, dok se penje broj utovara u Manitobi.

Ali, Darrell Ward spreman je konkurirati bivšem poslodavcu svojom novom kompanijom. Da bi uspio, ne libi se ni otmice Polarova najboljeg vozača koji će mu pomoći u nadmetanju. Gledatelje će junaci ove dokumentarne reality serije odvesti na nezaboravno putovanje u Yellowknife u Kanadi kako bi vidjeli kako izgleda iskustvo stvaranja jedne od najopasnijih karijera na svijetu.

U nezamislivo hladnim uvjetima vozači prevozit će opremu i namirnice rudarima u kanadskoj tundri usred zime po 560 km dugoj autocesti prekrivenoj ledom. Bit će to sezona za pamćenje koju vozači definitivno neće nikada zaboraviti.

Deveta sezona donosi mnoštvo napetosti na ledom okovanim cestama, a donosi i još izazovnije pustolovine. Ne propustite doznati kakve ih nove avanture očekuju u ovoj sezoni!

Devetu sezonu serije 'Kraljevi leda' pratite subotom na Domi TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju