'Potkrovlje' je napeti psihološki triler o petorici muškaraca koji potajno iznajme stan u potkrovlju, gdje mogu bez straha uživati u svojim tajnim aferama i ostvarivati svoje najveće fantazije.

Vincent, Chris, Luke, Philip i Marty su petorica prijatelja. Iako su oženjeni odluče zajedno unajmiti stan u potkrovlju nove zgrade koju je projektirao arhitekt Vincent Stevens (Karl Urban) kako bi imali sigurnu oazu gdje se mogu zabavljati u društvu maldih djevojaka.

 

Plan je uspješan sve do kobnog terenutka kada u potkrovlju pronađu mrtvo tijelo malde Sarah (Isabela Lucas). S obzirom da ključ od stana imaju samo njih petorica međusobna sumnja pojačava napete odnose dok svaki od osumnjčenjih muškaraca pokušava dokazati svoju nevinosti.

 

Napeti triler „Potkrovlje“ zapravo je američka prerada istoimenog belgijskog filma iz 2008. godine. Zvijezdana postava na čelu je s Jamesom Marsdenom i Wentworthom Millerom , te belgijskim glumcem Matthiasom Schoenaertsom koji je ustvari i jedini glumac iz belgijske verzije filma koji je ponovio svoju ulogu i u američkoj uspješnici iz 2015. godine.

 

Zanimljivo je napomenuti kako je film sniman tokom lipnja i srpnja 2011. godine, međutim , zbog problema s post-produkcijom u kinima se nije pojavio sve do 2015. godine .

Napeti psihološki triler 'Potkrovlje' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju