Seriju "Navy CIS" pratite na Doma TV-u!

Michael Weatherly je autor, glumac i redatelj koji se proslavio ulogom u seriji Navy CIS, kasnije je glumio i u Navy CIS LA i Navy CIS New Orleans. Ulogama u kriminalističkim serijama osvojio je srca mnogih obožavateljica, osim u glumačkim vodama Michael se okušao i u glazbenim.

Pogledajte spot za njegovu autorsku pjesmu objavljenu još 2013., prosudite sami može li se okušati i u ozbiljnijim glazbenim vodama:

Michael je objavio na YouTubu i videozapis na kojemu pjeva pjesmu "Casanova", pogledajte kako ovaj zabavni i simpatični glumac svira i pjeva:

 

Popularnog glumca gledajte i u šesnaestoj sezoni serije gdje je Gibbsu dodijeljeno mjesto vršitelja dužnosti direktora, dok ekipa diljem svijeta traži direktora Vancea. Kad je vojno lice pronađeno mrtvo u kadi, ekipa traži odgovore od njegovih sumnjivih susjeda. McGee je zatečen jer ekipa istražuje eksploziju kod kuće desetara Todaa Nicholasa i njegove supruge, poznate TV zvijezde Shebe Nicholas, a Vance nastavlja fizikalnu terapiju zbog ozljeda koje je dobio tijekom zatočeništva. 

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju