Seriju "Navy CIS" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Michael Weatherly je autor, glumac i redatelj koji se proslavio ulogom u seriji Navy CIS, kasnije je glumio i u Navy CIS LA i Navy CIS New Orleans. Ulogama u kriminalističkim serijama osvojio je srca mnogih obožavateljica, osim u glumačkim vodama Michael se okušao i u glazbenim.

 Pogledajte spot za njegovu autorsku pjesmu objavljenu još 2013. godine, prosudite sami može li se okušati i u ozbiljnijim glazbenim vodama:

Poslijednja snimka koju je Michael objavio na YouTube je Casanova, pogledajte kako ovaj zabavni i simpatični glumac svira i pjeva:

 

 

Ovog zabavnog glumca pogledajte u nešto drugačijem izdanju u seriji Navy CIS na Doma TV-u. U devetoj će sezoni ove uspješne serije gledatelji upoznati nekoliko novih povremenih gostujućih zvijezda, ponajprije dr. Samanthu Ryan, za koju je Gibbs zainteresiran.

 

Do kraja sezone Navy CIS i mornarica naći će se pod prijetnjom novog opasnog neprijatelja: direktor osiguravajuće kuće Harper Dearing postao je terorist jer mu je sin poginuo u požaru na mornaričkom brodu. Želi se osvetiti mornarici što nije riješila problem koji je doveo do požara i nije popravila brodove koji su imali isti problem.

Seriju "Navy CIS" pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Doma TV-U!