Napetost raste kad su dvije dijametralno suprotne osobnosti prisiljene preživjeti opasne uvjete u zabačenim dijelovima svijeta.

1. sezona, epizoda  2 - 7. ožujka 

Dvoje stranaca bačeno je usred močvara Louisiane. Rob Greenfield iz San Diega u Kaliforniji ekstremni je ekološki aktivist koji ništa ne posjeduje i malo mu je stalo do materijalnog uspjeha. Posvećen je nematerijalnom načinu života te poučava ljude kako živjeti sretno bez ičega. Kevin Du Toit, s druge strane, odrastao je u Johannesburgu u Južnoj Africi i uvijek je sanjao da će zaraditi milijune i preseliti se u SAD. Kevin je danas uspješan nekretninski mogul u okrugu Orange u Kaliforniji koji posjeduje skupi automobil, ima trofejnu suprugu i živi zavidnim životom. Dvije suprotnosti zajedno drži uže od 180 cm, a imaju 10 dana da stignu do mjesta izvlačenja udaljenog 60 km.

1. sezona, epizoda 3 - 8. ožujka

Visoko u ledenom planinskom lancu Chugach na Aljaski sušte su suprotnosti, profesor biologije Blake i samoproglašeni vrač i šaman Caesar, povezane užetom od 180 cm. Jedva uspiju odabrati tri predmeta iz kompleta za preživljavanja, nakon burne rasprave o nožu koji će ponijeti. Blake ubrzo shvati da Caesar sebe smatra alfa-mužjakom te se počinje brinuti da bi sljedećih 11 dana mogli biti pravi pakao. Imaju 10 dana da propješače 48 km po neravnom, hladnom i negostoljubivom terenu dok ne stignu do mjesto izvlačenja na dalekom ledenjaku. Privezani zajedno, moraju prijeći strme vrhove, preplivati hladne rijeke i noću podnijeti temperaturu blizu smrzavanja. Analitički znanstvenik i šaman odmah se sukobljavaju.

'Privezani u divljini' pratite subotom u jutarnjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju