Upoznajte svoj mozak koristeći vizualne, slušne i druge kognitivne eksperimente ili mozgalice koje naglašavaju temu pojedinačne epizode i pridružite se nevjerojatnom televizijskom iskustvu koje će vas prosvijetliti i očarati.

Doma TV subotom od 6. travnja svojim gledateljima donosi petu sezonu serije 'Mozak i nadmudrivanje' koja će oduševiti gledatelje fokusirajući se na iluzije i psihološke eksperimente. Upoznajte svoj mozak koristeći vizualne, slušne i druge kognitivne eksperimente ili mozgalice koje naglašavaju temu pojedinačne epizode i pridružite se nevjerojatnom televizijskom iskustvu koje će vas prosvijetliti i očarati.

 

O seriji:

Na ekrane Doma TV-a stiže peta sezona serije 'Mozak i nadmudrivanje' s novim epizodama koje su pune interaktivnih igara i eksperimenata osmišljenih da se umiješaju u um i otkriju misteriozne dijelove mozga. Peta sezona nastavlja oduševljavati gledatelje fokusirajući se na iluzije i psihološke eksperimente. Potičući gledatelje i nekolicinu volontera da se uključe u vizualne, auditivne i druge kognitivne eksperimente, emisija je interaktivna, zabavna i poučna. 'Mozak i nadmudrivanje' odvest će vas na putovanje koje će vam pokazati kako mozak funkcionira i otkriti kako se njime može manipulirati da bi vidio stvari koje zapravo nisu prisutne.

U petoj sezoni 'Mozak i nadmudrivanje' poigrat će se vašim umom dok vas vodi kroz niz igara i eksperimenata osmišljenih kako bi pokazali da je vaš mozak možda sklon grijehu i iako je svaki grijeh možda loš, postoji jednako važna, ako ne i važnija, strana grijeha. Saznat ćete kako smo svi obmanuti, otkrit ćete zašto mozak vjeruje svemu što čuje i kako uvjeriti ljude s pomoću jedne jedine riječi. Pridružite se nevjerojatnom televizijskom iskustvu i naučit ćete zašto uživate u grešnim zadovoljstvima.

Od rođenja do duboke starosti, vaš se mozak neprestano prilagođava i optimizira kako bi vam pomogao da budete najbolji u svakom životnom razdoblju. Vaše uspomene, perspektiva, čak i doživljaj sebe, prilagođavaju se prema dobi i to ne nužno onako kako biste očekivali. Otkrijte niz igara i eksperimenata koji će vam pokazati kako se mozak s vremenom mijenja te kako različite dobne skupine imaju različite vještine i zašto je to tako. Mislite da ste dosegnuli kognitivni vrhunac? Pripremite se za sazrijevanje u petoj sezoni serije 'Mozak i nadmudrivanje'.

 

Petu sezonu uzbudljive serije 'Mozak i nadmudrivanje' ne propustite pratiti svake subote na Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju