Jakea Gyllenhaala gledajte u filmu "Snaga je u meni" na Doma TV-u!

Jake Gyllenhaal iznenadio je struku i publiku kada se pojavio u filmu "Brokeback Mountain" zbog kojega je i nominiran za prestižnu nagradu Oscar. Ovaj talentirani glumac svoju je karijeru započeo još kao klinac koji je zajedno s ocem, producentom, i majkom scenristicom, učio svoje prve tekstove i suočavao se s filmskom industrijom. 

 

 

Jake se pojavljuje i u novom nastavku Spider-Mana kao glavni negativac simpatičnog Marvelovog junaka kojeg utjelovljuje Tom Holland. 

 

 

Talentiranog i zgodnog Jakea Gyllenhaala gledajte u filmu "Snaga je u meni" na Doma TV-u u kojem glumi preživjelog Jeffa Baumana, koji je u eksploziji izgubio obje noge, ali ne i volju za životom. Bauman se probudio 16. travnja 2013. godine bez nogu. Samo trideset sati prije, bio je okružen masom ljudi na cilju Bostonskog maratona. Prva bomba mu je otišla pod noge dok je čekao da njegova djevojka utrči u cilj. Kada se probudio nekoliko sati nakon operacije, nije mogao pričati, već je na papir napisao: „Vidio sam ga. Gledao je u mene.” Dok se u isto vrijeme morao prilagoditi novom životu bez nogu, Jeff je pomagao policiji da uhvate krivca. Sa svojom partnericom Erin Hurley, koja je trčala taj maraton, odlučan je pomoći policiji da otkriju tko je odgovoran za napad.

Izvor: Instagram/ Jake Gyllenhaal

 

Film "Snaga je u meni" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju