U novoj drami Grega Berlantija i dobitnika nagrade Emmy Nicholasa Wootona, mladi ambiciozni policajac brzo se probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, nakon što je na dužnosti postao junak.

(Golden Boy), SAD, 2013., drama

U novoj drami Grega Berlantija (Everwood, Prljavi seksi novac, Igre moći) i dobitnika nagrade Emmy Nicholasa Wootona (Chuck, Njujorški plavci), mladi ambiciozni policajac brzo se probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, nakon što je na dužnosti postao junak.

Theo James glumi samouvjerenog Waltera Williama Clarka Jr., koji se probija do mjesta detektiva u jednom od najuglednijih Odjela za ubojstva u gradu. Clarkov je novi partner detektiv Don Owen, iskusni policajac kojeg dvije godine dijele od mirovine. Owen je nervozan zbog Clarkovih nekonvencionalnih metoda koje ne sjedaju ni drugom alfa-mužjaku u postaji, detektivu Arroyu, čiju je ambicioznost teško ignorirati.

U svakoj epizodi idemo sedam godina u budućnost, gdje je zlatni dečko Clark postao najmlađi načelnik u povijesti njujorške policije, a zatim se vraćamo u sadašnjost da vidimo kako je izgledao njegov put do vrha. Uz pozitivce i negativce, pitanje koje se postavlja jest kako postati zlatni dečko?

Ne propustite novu seriju 'Zlatni dečko', punu žestoke akcije i napete drame, od četvrtka 11. lipnja na Doma TV-u.

Više o seriji pročitajte na >>>> Zlatni dečko

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju