Mogla bi vas iznenaditi!

Talentirana Lauren Cohan glumila je u mnogim poznatim serijama, neke od njih ste sigurno gledali: The Walking Dead, Supernatural, Vampirski dnevnici, Chuck... Ovaj put imat ćete je  prilike vidjeti u seriji Whiskey Cavalier koju možete pratiti od četvrtka na Doma TV-u!

 

 

Rođena u Philadelphiji, Cohan je djetinjstvo provela u New Jerseyju prije nego što se s 13 godina preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo. Tamo je diplomirala na University of Winchester / King Alfred's College gdje je studirala dramu i englesku književnost. Tijekom studija suosnovala je kazališnu kuću pod nazivom No Man's Land s kojom je išla na gostovanja. 

Ovu sjajnu glumicu imate priliku gledati u seriji Mr. Whiskey u kojoj utjelovljuje CSI operativku Francescu „Frankie“ Trowbridge, a zajedno s njom glumi Scott Foley kako FBI-ev agent Will Chase bivši je marinac i pilot helikoptera koji je završio studij poezije, a sada je jedan od najboljih agenata FBI. Ovaj tim iznimno vještih obavještajaca morati pronaći način da zajedno povremeno spasi svijet (i jedni druge) dok se kreću krivudavim cestama prijateljstva, romantike i uredske politike. 

 

Seriju "Mr. Whiskey" pratite od četvrtka u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju