Reality serija 'Prebrzi vozači', prateći rad policije od Kalifornije do Kanzasa, u svakom nastavku donosi avanture policajaca koji love vozače koji krše zakon i suočavaju ih s dokazima.

2. sezona, epizoda 1 - 2 - 22. rujna

Iza volana smo s američkim policajcima dok zaustavljaju vozače koji to i ne slute i smišljaju sulude, nevjerojatne izgovore. U ovoj epizodi, policajca iz New Jerseyja krajnje uvrijede kad ga auto pun lelujavih djevojaka zamijeni za Chippendaleova plesača. Zatim ludi motociklist u Vermontu tjera policiju na veoma brzu, nesmotrenu potjeru. Poslije u Chicagu upoznajemo policajca koji izvodi akrobacije na biciklu i fanatik je što se tiče nošenja pojasa, a onda u Virginiji dobivamo nevjerojatan (i neočekivan) recept za kuhanu šunku!

U Sjevernoj Karolini vrijeme je za piknik na prtljažniku auta ispred jedne od NASCAR-ovih najvećih staza. Samo što je jedan pijani navijač pretjerao sa zabavom. U Massachusettsu, djevojka kojoj je na pameti brak upoznaje jednog od najpoželjnijih samaca policije iz Peabodyja, a poslije gledamo kalifornijskoga studenta, pravoga sveca koji se nikako ne želi pokajati zbog prebrze vožnje. Sve to i nepisana pravila vožnje u Teksasu!

Ne propustite novu uzbudljivu i zanimljivu reality seriju 'Prebrzi vozači' vikendom u popodnevnom terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju