Gledajte ih u filmu "Power Rangers" na Doma TV-u!

Moći nisu jedina stvar koja superheroje čini upadljivima. Veliku ulogu u stvaranju superheroja ima i njihov kostim. Kostimografi su imali pune ruke posla u filmu „Power Rangers“. Pet superheroja, pet kostima i velika očekivanja vjernih obožavatelja koji franšizu prate još iz 90.-ih. Uske trikoe u jarkim bojama zamijenili su borbeni oklopi koji su doslovno prosječne srednjoškolce pretvorili u maskirane superheroje. Kostimi su oduševili publiku, a i same glumce.

Becky G požalila se kako nije jela prije prve probe kostima, no na kraju kada se napokon pogledala u ogledalo ostala je oduševljena. "Nisam jela jer nisam znala da će potrajati tri sata", prepričavala je Becky. “Znači, bila sam gladna! Osjećala sam se sve više klaustrofobično dok konačno nisu stavili ogledala ispred nas. I tada sam osjetila: ‘Ovo izgleda nevjerojatno. Ja sam Power Ranger! ’Bilo je ludo. Bio je to onaj nadrealni osjećaj”, nastavila je Becky. Svoje oduševljenje nije mogao sakriti ni Ludi Lin: "Mislim da sam shvatio koja je čar kaciga. Kad jednom stavite kacigu, zaista ćete se osjećati kao superheroj. I razmišljao sam o tome u posljednje vrijeme ... to je ta anonimnost. Izaziva onaj određeni osjećaj. Kad je stavite na sebe, maskirani ste i kao da vi više niste vi. Za mene to govori o činjenici da svatko može biti superheroj.”

Radnja filma prati pet tinejdžera koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove zajedno sa svijetom na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca. Ubrzo otkrivaju da su oni jedini koji mogu spasiti Zemlju od propasti. Kako bi to učinili, morat će prevladati osobne probleme prije nego bude prekasno te se udružiti kao Power Rangersi.

Film "Power Rangers" gledajte u večernjem terminu u nedjelju na Doma TV-u.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju