Treću sezonu popularne kriminalističke serije pratite na Doma TV-u!

Doma TV donosi treću sezonu uspješne američke kriminalističke serije o detektivima i tužiteljima koji surađuju kako bi se što uspješnije borili protiv kriminala u Los Angelesu. Kapetanica Sharon Raydor (Mary McDonnel) i njezin tim u ovoj će se sezoni suočiti s mnogim novim profesionalnim, ali i osobnim izazovima.

 


Ova popularna kriminalistička serija istražuje kako američki pravosudni sustav pristupa umijeću postizanja nagodbi, i to kroz suradnju policije i tužiteljstva koji zajedno pokušavaju izgraditi slučajeve protiv kriminalaca koji su počinili teške zločine. Kapetanica Sharon Raydor (Mary McDonnell) predvodi Odjel za teške zločine, poseban odjel policije Los Angelesa koji se bavi zamršenim i posebno osjetljivim slučajevima. Njezin tim istražitelja uključuje Provenzu (G. W. Bailey) koji ima dugogodišnje iskustvo rada u Odjelu; Andyja Flynna (Tony Denison) koji je vrlo strastven prema svojem poslu i ponekad dopusti da njegovo prijateljstvo s Provenzom stane na put rješavanja slučajeva; stručnjaka za tehnologiju Mikea Taoa (Michael Paul Chan); detektiva Julia Sancheza (Raymond Cruz) koji razumije složenost odnosa između zaraćenih uličnih bandi i čija je pojava često zastrašujuća osumnjičenima; ratnu veteranku i detektivku Amy Sykes (Kearran Giovanni), kao i mrtvozornika dr. Moralesa (Jonathan Del Arco), čiji smisao za humor olakšava jezivu atmosferu u prostoriji za autopsije. Timu pomaže i Russell Taylor (Robert Gossett), Raydorin šef. Osim njih, tu su još i Buzz Watson (Phillip P. Keene), koji je zadužen za pohranu dokumentacije Odjela. Buzz je nerijetko zadužen i za čuvanje Rustyja Becka (Graham Patrick Martin), tinejdžera i bivšeg beskućnika o kojemu sada skrbi kapetanica Raydor.

Tim će se u mnogim slučajevima suočiti s moralnim dvojbama i bit će prisiljeni birati između moralno ispravnoga i onoga što im nalaže zakon. Tijekom sezone, vidjet ćemo kako će ovaj elitni tim rješavati nove slučajeve, koji uključuju istragu ubojstva surogat majke koja je trima različitim parovima obećala dijete, a bavit će se i uličnim bandama, nestalim članovima obitelji i dojavama o mogućim teškim zločinima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju