Potresni detalji njezina života

Pauley Perrette glumica je koja je u čak 15 sezona tumačila lik popularne forenzičarke Abby Sciuto. Njezin osebujan stil odijevanja i briljantni crni humor jednostavno ne prestaju osvajati srca obožavatelja serije.

Pauley nakon što je, na razočaranje brojnih gledatelja, napustila seriju Navy CIS, nije ostavila brojne obožavatelje u neznanju nego je sve objasnila u nekoliko objava na svojemu Twitter profilu. Kritizirala je one koji vjeruju neistinitim napisima u medijima. Direktno i u svom stilu rekla je kako je ti ljudi niti ne poznaju ta da je ostave na miru.

No, budući da je i dalje pravi razlog ostao skriven, Pauley Perette je iznijela potresnu istinu: bila je više puta fizički napadnuta.

Navela je kako sudjeluje u brojnim kampanjama protiv zlostavljanja referirajući se na to da se pravi razlog angažmana krije u tome što se zlostavljanje i njoj dogodilo. Uputila je i apel onima koji trpe bilo koju vrstu zlostavljanja - ne šutite!

Iako su njezine objave i dalje ostale pomalo zagonetne, činjenica da je napustila seriju obistinila se kako je kasnije i potvrdila na Twitteru:

 

Obožavatelji su se u komentarima emotivno oprostili s njezinim likom složivši se kako je ostavila neizbrisiv trag te kako će svima nedostajati.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju