Dvanaesta sezona nagrađivane kriminalističke serije, od petka, 18. rujna premijerno na Doma TV-u!

Od petka, 18. rujna Doma TV na male ekrane premijerno donosi finalnu dvanaestu sezonu serije 'Kosti' koja će priču o životima omiljenih forenzičara i tajnih agenata dovesti do posljednjeg poglavlja. Dvanaesta sezona donosi finalnu rundu krvavih ubojstava i novih istraga neponovljivog tima koji će se oprostiti od svojih vjernih gledatelja, a tu su i brojne gostujuće uloge te iznenađenja kojih neće nedostajati.



'Kosti', nagrađivana kriminalistička serija koja je tijekom dugogodišnjeg emitiranja stekla milijune fanova diljem svijeta, vraća se na Doma TV s dvanaestom sezonom i posljednjim oproštajem od gledatelja. Finalno poglavlje serije 'Kosti' proslavit će inovativnu seriju i dovesti životne priče doktorice Brennan, specijalnog agenta Bootha i njihova tima do završetka, pružajući pritom vjernim gledateljima priliku da se pozdrave s likovima koji su ostavili neizbrisiv trag. Tijekom finalne sezone, gledatelji će svjedočiti povratku omiljenih gostujućih zvijezda i ponovnom buktanju starog plamena iz prošlosti.

Fanove serije usrećit će i jedno vjenčanje, dok će brak između Brennan i Bootha biti stavljen na kušnju, a uz sve to otkrivat će se i epska priča serijskog ubojice. Kao i uvijek, predstavit će se nove gostujuće zvijezde, baš kao i finalna runda krvavih ubojstava iz kojih će se izroditi nove istrage.



Kada sve standardne metode identificiranja trupla zakažu, tu je dr. Temperance Brennan, visokokvalificirana forenzičarka koja se ističe zbog neobične sposobnosti otkrivanja tragova koji su zapisani u žrtvinim kostima. Tijekom godina, ona se posvetila karijeri i Boothu, specijalnom agentu s kojim ima dvoje djece. Tu je, naravno, i njezin tim koji čine Angela Montenegro, čija je specijalizacija rekonstruiranje crta lica i mjesta zločina; njezin muž, dr. Jack Hodgins, teoretičar zavjere i ekspert za insekte, spore i minerale; mrtvozornica Camille Saroyan te specijalni agent James Aubrey, mladić s izraženim apetitom za rješavanjem zločina, nezdravom hranom i napredovanjem u karijeri.

Finalnu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od petka, 18. rujna u večernjem terminu na Doma TV-u!



 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju