Nakon što je položila ispit za kapetanicu, Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat

Nakon što je položila ispit za kapetanicu u finalu sedme sezone, Beckett se iznenadila ponudom da se natječe za Senat. Koji će put odabrati i kako će se poznati njujorški par prilagoditi novoj situaciji u osmoj sezoni? Ne propustite doznati!

Richard Castle (Nathan Fillion) – zgodni pisac krimića koji se voli zabavljati – prvi se put spojio s njujorškom policijom kad im je pomogao riješiti niz ubojstava prekopiranih sa stranica njegovih poznatih romana o Dereku Stormu. Castle je patio od spisateljske blokade, ali novu je muzu pronašao u lijepoj i inteligentnoj policijskoj detektivki Kate Beckett (Stana Katić).

Iskoristivši svoje prijateljstvo s gradonačelnikom kako bi joj se ugurao i pratio je, njihovo je partnerstvo inspiriralo Castlea da napiše novu seriju romana o detektivki Nikki Heat. Castle je udružio svoju spisateljsku intuiciju s Beckettinim kreativnim detektivskim radom i sedam su godina rješavali ubojstva u New Yorku, uključujući ubojstvo koje je sve pokrenulo, ono Beckettine majke. I, naravno, usput su se nevoljko zaljubili.

U sedmoj sezoni Castle je napokon pronađen nakon što nije došao na svoje vjenčanje s Beckett te je nestao na dva mjeseca. Budući da se ne sjeća ničega iz tog izgubljenog vremena, hoće li se istina o Castleovim nestalim mjesecima ipak vratiti i mučiti mladence? Nakon što je položila ispit za kapetanicu, Beckett se iznenadi kada dozna da je se provjerava za politički položaj – naime, dobila je ponudu da se natječe za Senat. Koji će put odabrati i kako će se šarmantni njujorški par prilagoditi novonastaloj situaciji u osmoj i posljednjoj sezoni serije? Hoće li nakon svega što ih čeka ostati zajedno i sačuvati svoje partnerstvo?

 

Napetu osmu sezonu serije 'Castle' pratite na DomaTV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju