Treća sezona hit serije na Doma TV-u!

O glumcima:

SHEMAR MOORE kao Daniel Hondo Harrelson
Moore je 11 godina glumio Malcolma Wintersa u dnevnoj sapunici Mladi i nemirni. Ta mu je uloga 2000. g. donijela Emmy za najboljega sporednoga glumca u dramskoj seriji; 1996. i 1997. nominacije za Emmy za najboljega mladoga glumca u dramskoj seriji i 1999. nominaciju za Emmy za najboljega glumca u dramskoj seriji. Moore je također i dobitnik osam nagrada NAACP Image koje dodjeljuje Američka udruga za promicanje obojenih glumaca. Zadnju je dobio 2015. g. kao najbolji glumac u dramskoj seriji za ulogu u Zločinačkim umovima. Kao najbolji glumac proglašavan je i šest puta za ulogu u sapunici Mladi i nemirni.

STEPHANIE SIGMAN kao Jessica Cortez
Stephanie Sigman američka je manekenka meksičkog podrijetla koja je privukla pozornost izvanrednom ulogom Laure Guerrero u nezavisnom filmu Miss Bala. Variety ju je 2014. uvrstio na popis 10 Latinoameričkih glumaca koje treba gledati 2015. godine. Sigman je otada glumila u serijama Narcos, American Crime i Bridge. Sigman je poznata kao ljubiteljica pasa i sportašica koja u slobodno vrijeme trenira boks. Obožava bejzbol u čijem je okružju i odrasla uz oca Leeja Sigmnana koji je bio profesionalni igrač bejzbola, menadžer ekipe, a sad je lovac na talente za New York Yankeese.

JAY HARRINGTON kao David Deacon Kay
Jay Harrington je televizijski, kazališni i filmski glumac čija je zadnja TV-uloga bila u seriji Code Black te u TV-filmu Jim Henson's Turkey Hallow uz partnericu Mary Steenburgen. Harrington je imao stalnu ulogu u serijama Better Off Ted, Benched, The Inside i Coupling, a povremeno se pojavljivao i u Privatnoj praksi, Ludnici u Clevelandu, Kućanicama i Summerlandu.

 

 

ALEX RUSSEL kao Jim Street
Russell je glumio u mnogo filmova od debija u australskome neovisnom filmu Wasted on the Young koji je pobrao pljesak na filmskom festivalu u Torontu 2010. g. te festivalu SXSW 2011. G. 2012. glumio je glavnu ulogu u znanstveno-fantastičnom trileru Chronicle koji je zaradio 126 milijuna dolara, g. 2013. pojavio se u remakeu filma Carrie uz Julianne Moore i Chloe Grace Moretz. Zapažen je bio u filmu Host snimljenu prema istoimenom romanu Stephenie Meyer, autorice Sumrak sage, u australskoj drami Cut Snake te u filmu Unbroken Angeline Jolie koji je nominiran za Oscar. Najnoviji su mu uraci Izzy Gets the Fuck Across Town i Goldstone, zapaženi australski triler cijenjenog redatelja Ivana Sena.

LINA ESCO kao Christina Alonso
Lina Esco je glumica, filmašica i aktivistica. Prvu je ulogu dobila 2005. u neovisnom filmu London uz Chrisa Evansa, Jasona Stathama i Jessicu Biel. Glumila je još i u filmu LOL s Demi Moore, Kingshigway, Where the Road Meets the Sun i Low Fidelity. Njezin je zadnji projekt film Doors (2018.) Samana Kesha. Esco je i autorica globalnog pokreta Free the Nipple koji muškarce i žene osvješćuje o rodnoj ravnopravnosti. Nakon što je 2012. skupila milijun dolara da bi snimila film istog naslova, Esco je osmislila kampanju Free the Nipple kad joj je naslov filma postao zapreka pri distribuciji. Ona žensku bradavicu smatra trojanskim konjem početka dijaloga o jednakosti, a njezina je kampanja postala svjetski kulturološki fenomen.

KENNY JOHNSON kao Dominique Luca
Kenneth „Kenny“ Johnson filmski je i TV-glumac poznat po ulozi detektiva Curtisa „Lemonheada“ Lemanskog u nagrađivanoj seriji Shield (Na rubu zakona). Johnson je glumio u mnogim filmovima kao što su Blade (uz Wesleyja Snipesa), Major League: Back to the Minors sa Scottom Bakulom i At home with the Webbers s Jennifer Tilly. Noviji su mu filmovi triler Solace u kojem su mu partneri bili Anthony Hopkins, Colin Farrell, Jeffrey Dean Morgan i Abbie Cornish. U filmu Run the Tide iz 2016. glumi uz Taylora Lautnera i Constance Zimmer. Uz glumu Johnson je i aktivan sportaš i sudionik prvenstava u obaranju ruku. S tim ga je sportom upoznao i poslije trenirao Neil Bell, australski prvak u obaranju ruku i ujak Heatha Ledgera. Johnson je na popisu petorice najboljih obarača ruku u svijetu u svojoj kategoriji. G. 2012. osvojio je svjetsko amatersko prvenstvo u obaranju ruku.

PETER ONORATI kao Jeff Mumford
Peter Onorati iskusni je filmski, kazališni i TV-glumac. Kao gost se nedavno pojavio u seriji This is Us, a na televiziji je postao obljubljen kao Lou Carello u komediji Kate & Allie. Bio je u stalnoj glumačkoj postavi serija Civil Wars i Murder One, a povremeno se pojavljivao u serijama Sinovi anarhije, Castle, Djevojke na zadatku, Kućanice, 24, Bostonsko pravo, Njujorški plavci, Seks i grad, Hitna služba, Monk, Crossing Jordan, Quantum Leap i kultnoj seriji Cop Rock. Gledatelji ga pamte i iz serija NCIS, Teorija velikog praska, Djevojke bez love, Sherlock i Watson, CSI, CSI:NY, Mentalist, Zaboravljeni slučaj, JAG, Walker, teksaški rendžer i druge. U Onoratijevoj filmografiji ističu se filmovi Dobri momci, Postcard from the Edge, Fire Birds i Camp Nowhere.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju