Doma TV misli i na najmlađe gledatelje!

Od ponedjeljka do petka na Domi TV prikazuju se brojni popularni crtići koji okupljaju cijelu obitelj pred malim ekranima! Omiljeni crtići, na kojima su odrasle brojne generacije, oduševit će najmlađe, ali i starije te omogućiti zajedničke vesele trenutke i ugodno popodnevno opuštanje!

MORNAR POPAJ

Doma TV svojim najmlađim gledateljima donosi drugu sezonu klasične animirane serije o jednom od najpoznatijih crtanih likova svih vremena –Popaju. Uz ostale, dobro poznate likove – Olivu, Kiću, Peru Žderu i Badžu – Popaj će nas svakoga dana nasmijavati svojim morskim dogodovštinama!



LOONEY TUNES SHOW

Legendarni televizijski likovi Zekoslav Mrkva i Patak Dodo su cimeri iz snova koji će doživjeti mnoge zgode i nezgode koje će zabaviti sve uzraste, a posebice najmlađe gledatelje. U brojnim avanturama pridružit će im se i Prase Porky, Lola, Brzi Gonzales, Tvor Pepe i još mnogi, mnogi drugi.



ŠTRUMPFOVI

Crtić prati svakodnevne zgode i nezgode simpatičnih, malih, plavih bića čiji šumski domovi nalikuju šarenim gljivama. Vođa plavih stvorenja je mudri Papa Štrumpf koji je ujedno glavna očinska figura u selu Štrumpfova, a u ovome svijetu žive i slatka plavuša Štrumpfeta, kao i Svirko, Gruber, Divlji, Medeni, Lumen, Mrgud, Pjesnik, Harma, Trapavi, Vicko, Hrga i mnogi drugi. Međutim, u njihovu svijetu nije uvijek sve idilično i poteškoće im često uzrokuje zli čarobnjak Gargamel sa svojom mačkom Azrijelom. Zajedničkim snagama oni uvijek poremete njegove mračne planove i ne dopuštaju mu da im napakosti, jer zajedno su najjači!



Provedite ugodno i bezbrižno vrijeme s vašim najmilijima uz omiljene crtiće! Veliki i mali gledatelji imaju priliku nasmijati se od ponedjeljka do petka uz animirane serije 'Mornar Popaj', Looney Tunes Show' i 'Štrumpfovi' u popodnevnom terminu, samo na Domi TV!

Veselo i opušteno druženje je zagarantirano!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju