Statham većinom glumi snažne likove koji ne vole otkrivati mnogo o sebi.

 To zapravo nije daleko od stvarnosti i onoga kakav je Jason Statham u privatnom životu. Naime, ne zna se koliko točno Statham ima godina. Jedni tvrde da je rođen 1968. godine, a drugi da je rođen 4 godine kasnije, odnosno 1972. godine. Sam Jason nikada nije htio priznati koje je godine uistinu rođen, već je samo rekao da se radi o 25. srpnju.
 

Kada govorimo o godina, treba spomenuti kako je prošlo skoro 20 godina od filma 'Transporter', a Statham skoro da se nije promijenio.

Bivši vojnik Frank Martin (Jason Statham) živi sam u Francuskoj, gdje vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja. Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovjek za takav posao pa ga unajmi i američki kriminalac poznat kao Wall Street (Matt Schulze), koji u ogromnoj torbi preko granice šalje Kineskinju Lai (Shu Qi). Međutim, uslijed nekoliko neočekivanih okolnosti, Frank saznaje što ili, bolje rečeno, koga vozi te se ubrzo nađe u poziciji Laina zaštitnika, glave u opasnosti od Wall Streetovih plaćenika.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju