Ovog zgodnog glumca ne propustite pogledati u filmu "Mjesto udara" u nedjelju na Doma TV-u!

Američki glumac Brian Austin Green bio je zvijezda poznate serije 90-ih koju ste sigurno pratili, Beverly Hills, a sjećate ga se kao zgodnog Davida Silveru.

 

 

Nakon što se proslavio Brian dobiva uloge u mnogim američkim blockbusterima, a kasnije se ženi za atraktivnu hollywoodsku glumicu Megan Fox s kojom ima troje djece.

 

 

Njihova bračna idila trajala je čak deset godina, Megan je danas u vezi s popularnim pjevačem Machine Gun Kellyjem

 

 

Popularnog glumca, Briana Austina Greena, gledajte u opasnom trileru "Mjesto udara" na Doma TV-u! Radnja filma vrti se oko Kelly koja od života želi samo jedno - da je pamte kao veliku odbojkašicu. Po uspjehu na terenu, to će joj vrlo vjerovatno poći za rukom, ali ubrzo će otkriti i negativnu stranu uspjeha.

Na nju će se okomiti fanatik opsjednut sportašicama koji uvijek pronađe način kako da se nađe uz njih na zabavama nakon utakmica. Upravo se Kelly našla na meti „čudaka“ koji je, čini se, povezan za šarmantnim, misterioznim sportskim novinarom Holdenom. Holden stupi u kontakt sa Kelly, praveći se da je očaran njenom karijerom u želji da ispriča njenu priču. No njegove prave namere su ipak nešto drugačije.

Film "Mjesto udara" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju