Steve Martin ponovno osvaja glavnom ulogom u kombinaciji komedije i krimića koja će vas nasmijati do suza.

U filmu se, osim izvrsne glumačke ekipe, pojavljuje i pjevačica Beyonce. Uz Stevea Martina, pojavljuju se Kevin Kline, Jean Reno, Emily Mortimer, Roger Rees, Kristin Chenoweth. Za glavnu ulogu razmatrali su i slavnog komičara Jima Carreya, Chrisa Tuckera i Robina Williamsa. A Jackie Chan bio je kandidat za Clouseauovog kineskog asistenta, Catoa Fonga - ali odlučeno je da će Fonga ipak zamijeniti s Francuzom Pontonom.

Kada su mu ponudili ulogu inspektora Jacquesa Clouseaua u filmu 'Pink Panther', legendarni Steve Martin je, zbog poštovanja koje ima prema velikom Peteru Sellersu od kojeg je naslijedio ulogu, pričekao s potvrđivanjem uloge sve dok nije u potpunosti uvježbao akcent karaktera kojeg treba igrati, i uz to razradio nekoliko ideja za scene.

 

Radnja filma prati rješavanje slučaja ubojstva nogometnog trenera čiji je neprocjenjiv prsten s dijamantom poznatim kao 'Pink Panther' ukraden. Francuska vlada u pomoć zove vrhunskog detektiva koji može riješiti slučaj i vratiti prsten, ali vrhunski detektiv nije dostupan pa umjesto njega zovu inspektora Jacquesa Clouseaua (Steve Martin). On i njegov partner Ponton (Jean Reno) moraju razotkriti ubojicu što je prije moguće, a osim toga moraju paziti da njihov šef ne pokupi sve zasluge za napravljen posao. Naravno, cijelu radnju prate humoristične situacije.

Tko je počinio zločin - poznati nogometaš, kineski plaćeni ubojica ili pak prekrasna pop zvijezda?

Kako je do rješenja ubojstva došao Jacques Clouseau, ne propustite pogledati u komediji 'Pink Panther' u subotu na Doma TV-u. Više filmskih naslova potražite na domatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju