Hoće li Matt biti spreman za duhovno prosvjetljenje? Saznajte što vas sve očekuje u petoj sezoni serije 'Preživljavanje udvoje'.

U petoj sezoni gledatelje će kroz nove avanture i dalje voditi veteran s dvadesetogodišnjim iskustvom u Specijalnim operacijama, Joe Teti, i Matt Graham, također iskusni stručnjak za primitivne vještine. Matt i Joe spremno će preuzimati rizik u svakoj situaciji na okrutnim terenima, uključujući kanjone Visoke pustinje, napušteni otok u Bermudskome trokutu, kostarikanske prašume i goleme šikare Namibije.

Bez noževa i bilo kakvih modernih alata, njih će dvojica pokušati preživjeti i pronaći spas na pustinjskom terenu koji je prikladniji za čegrtuše i pume, a zatim će plivati vodama prepunim morskih pasa te prelaziti vulkanski otok prekriven džunglom dok svaka prepreka izaziva novu svađu među njima, a samo uspješan lov može im pomoći da se izvuku živi.

Joe i Matt gledateljima će pokazati i kako prenamijeniti razbijene motorne sanjke, napraviti skrovište od snijega i preživjeti temperature niže od točke smrzavanja, a na najvišem planinskom lancu na svijetu – nepalskoj Himalaji – Joe će pokušati preživjeti dok će Matt naizgled biti više zainteresiran za - duhovno prosvjetljenje.

 

Reality seriju 'Preživljavanje udvoje' pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Domi TV!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju