Doma TV na male ekrane donosi petu sezonu nagrađivane kriminalističke serije 'Kosti' o zločinima koje rješava zanimljiva ekipa iz Instituta Jeffersonian.

'Kosti' je napeta i zanimljiva kriminalistička serija koja sadrži istraživačko-forenzičarsku tematiku, razlikuje se od ostalih serija velikom količinom humora te emotivnim odnosima među glavnim likovima. Zabavna i pomalo mračna, ali uvijek puna optimizma i predanosti u rješavanju slučajeva, ovo je serija koja proučava znanstvenike koji analiziraju neljudskost iza zastrašujućih zločina.

U Jeffersonianovu timu su forenzička antropologinja dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel), specijalni agent FBI-a Seeley Booth (David Boreanaz), umjetnica specijalizirana za trodimenzionalne rekonstrukcije mjesta zločina i lica žrtava i Brennanina najbolja prijateljica Angela Montenegro (Michaela Conlin) te stručnjak za kukce, spore i minerale dr. Jack Hodgins (T. J. Thyne).

Svoju profesionalnu stručnost Brennan i Boothu ustupio je dr. Lance Sweets (John Francis Daley), genijalni mladi psiholog koji je jednako iskusan kako u profiliranju ubojica i ispitivanju osumnjičenih tako i u pružanju terapije za parove Boothu i Brennan te sipanju psiholoških savjeta iz rukava.

Nakon napete završnice četvrte sezone u kojoj su se Brennan i Booth bavili sa promjenama među suradnicima i u vlastitoj vezi. Hodgins i Angela pokušavaju održati odnos nakon prekida, dok serijski ubojica Kopač Grobova se vraća i otima Bootha te kao otkupninu zahtijeva dokaze koji bi doveli do njegova uhićenja.

Na početku pete sezone serije Kosti, Booth i Brennan bore se s emocionalnim posljedicama koje su rezultat dubokih promjena u njihovu odnosu do kojih su doveli događaji s kraja prošle sezone: Brennanina molba Boothu da joj napravi dijete, kao i neobična, duboka gotovo parapsihološka veza u kojoj su bili za vrijeme Boothove kome, zbog koje su se oboje pitali kakve misli i osjećaje doživljava ono drugo. Dok se Booth nastoji suočiti s tim oslobođenim emocijama, Brennan ustrajava na tome da pozornost i energiju usredotoče na svoj glavni posao: hvatanje ubojica koje nitko drugi ne može uhvatiti.

 

Petu sezonu popularne kriminalističke serije 'Kosti' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju