Seriju pratite na Doma TV-u!

U petoj sezoni serije "Navy CIS: New Orleans" iz popularne i nagrađivane franšize "NCIS" radnja se vrti oko specijalnih agenata koji su posvećeni rješavanju zločina u gradu koji krije mračnu stranu. Serija je zaradila nominacije u kategoriji omiljene nove serije na dodjelama nagrada People's Choice Awards i TV Guide Awards, a jedan od njezinih izvršnih producenata je Mark Harmon, koji tumači Leroyja Jethra Gibbsa u seriji "Navy CIS".

 

Kriminalistička serija "NCIS: New Orleans" u petoj sezoni emitiranja donosi nove, još uzbudljivije i napetije slučajeve ekipe koja istražuje kazenne slučajeve povezane s vojnim osobljem New Orleansa, grada poznatog po glazbi, raskalašenosti i specifičnoj atmosferi koja vlada ulicama. Na čelu je tima specijalni agent Dwayne "King" Pride, rođen u New Orleansu, kojega vodi potreba da učini ispravnu stvar. S Prideom rade njegov dugogodišnji prijatelj i kolega, specijalni agent Christopher LaSalle, opaki igrač i još opakiji agent; čvrsta i oštra specijalna agentica Tammy Gregorio, bivša agentica FBI-a koja je upućena u New Orleans istražiti NCIS te se po završetku pridružila Prideovu timu; i forenzički agent Sebastian Lund, izvanredni znanstvenik koji je napustio laboratorij i nakon temeljite obuke postao agent. Pomažu im mrtvozornica dr. Loretta Wade, koja je jednako ekscentrična koliko i pametna te stručnjak za računala Patton Plame, ekspresivni i talentirani haker. Timu se u ovoj sezoni pridružila iskusna specijalna agentica Hannah Khoury, specijalizirana za međunarodne protuobavještajne podatke, koja je veći dio karijere provela na inozemnim zadatcima. Ovaj živopisan grad, koji krije mračnu stranu, magnet je za vojno osoblje na dopustu, a kad nakon prekomjernog uživanja uslijede nevolje, nastupa Prideov tim u najboljem izdanju.

 

U petoj sezoni, Pride se bori za život, a tim se posvećuje potrazi žene koja ga je pokušala ubiti. Specijalna agentica Hannah Khoury pridružuje se timu u potrazi za bivšim IRA-inim izrađivačem bombi koji je ilegalno ušao u zemlju. U međuvremenu, Pride na bolovanju razmatra novu poziciju u agenciji. Dok NCIS istražuje ubojstvo mornaričkog obavještajca ubijenog tijekom konferencije za strane diplomate, ključni se svjedok dodvorava Sebastianu. Pride se ne prilagođava najbolje novoj poziciji u agenciji.

 

Seriju "Navy CIS: New Orleans" pratite od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju