Nasmijte se uz novu humorističnu seriju 'Partneri', od 18. travnja na Doma TV-u!

Doma TV donosi novu zabavnu humorističnu seriju o dugogodišnjim najboljim prijateljima i poslovnim partnerima čije je prisno prijateljstvo stavljeno na kušnju kada se jedan od njih zaruči. Novonastala situacija dovest će ih u brojne urnebesne situacije, a iz svake će izaći s novim saznanjima o vezama i odnosima koji njihove živote čine ljepšima.


Humoristična serija 'Partneri' prati dvojicu mladih muškaraca koji su kao dugogodišnji najbolji prijatelji mnogo toga prošli zajedno, a odnedavno nisu samo bliski prijatelji, već i poslovni partneri. Njihovo će prijateljstvo uskoro morati nadvladati neke nove izazove. Joe (David Krumholtz) je uspješan arhitekt koji u svim svojim odlukama sluša isključivo mozak, a ne srce, što posebice vrijedi za njegov ljubavni život. Njegov prijatelj i poslovni partner Louis (Michael Urie) potpuna je suprotnost – on je vrckavi homoseksualac koji uživa u spontanosti i sklon je izražavanju svojih osjećaja, kao i povremenom pretjerivanju u svemu navedenome. Obojica su pronašli sreću u ljubavi – Joe je odnedavno zaručen za Ali (Sophia Bush), prekrasnu i sofisticiranu dizajnericu nakita, a Louis je u vezi s Wyattom (Brandon Routh), veganom i medicinskim bratom koji sve uvjerava da mu treba samo jedno promaknuće da postane liječnik. Nakon što Louis sazna novost o Joeovim „svježim“ zarukama, vrijeme će pokazati može li se njihova poslovna i osobna povezanost prilagoditi dvjema jednako važnim vezama u njihovim životima.


Ova zabavna humoristična serija temelji se na stvarnim iskustvima tvoraca serije, Davida Kohana i Maxa Mutchnicka, a 2013. godine nominirana je za nagradu People's Choice Awards u kategoriji omiljene nove humoristične serije.

Više o seriji i likovima pročitajte na linku - 'Partneri'
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju