Srpanj prepun iznenađenja i plesa

Odličan način za rashladiti se nakon vrućeg ljetnog dana je u rashlađenoj dnevnoj ili spavaćoj sobi uz dobar film, omiljenu hranu i hladni napitak. Za one nadobudnije tu je i opcija vlastitog ljetnog kina pod zvijezdama u dvorištu. Zašto ne?

Otkrijte što od filmova nudi Doma TV u srpnju:

Pink Panther 1 i 2

Poznati nogometni trener ubijen je, a njegov neprocjenjiv prsten s dijamantom poznatim kao 'Pink Panther' je ukraden. Francuska vlada stoga u pomoć zove vrhunskog detektiva koji može riješiti slučaj i vratiti prsten. Međutim, vrhunski detektiv nije dostupan pa umjesto toga pozovu inspektora Jacquesa Clouseaua (Steve Martin). Tko je počinio zločin – prekrasna pop-zvijezda, poznati nogometaš ili kineski plaćeni ubojica? Clouseau i njegov partner Ponton (Jean Reno) moraju razotkriti ubojicu što prije, a usput paziti i da njihov šef ne pokupi sve zasluge za napravljeni posao.

Diljem svijeta ukradena su vrijedna blaga, a posljednji je čuveni dijamant Pink Panther. Inspektor Dreyfus okuplja tim stručnjaka i detektiva kako bi vratili neprocjenjive predmete, a među genijalcima je i inspektor Jacques Clouseau. On je francuski detektiv koji je veoma nespretan, no na kraju ipak uspije uloviti lopova.

Step Up 2

Romantične iskre dvoje studenata plesa zapalit će plesni podij umjetničke škole Maryland! Nastavak plesnog hita prati buntovnu uličnu plesačicu Andie koja se pokušava uklopiti u elitnu umjetničku školu Maryland, ali uz to i zadržati svoj način života. Zato se udružuje s najboljim plesačem škole kako bi sudjelovali na uličnom plesnom turniru u Baltimoreu nazvanom The Streets. To natjecanje spaja njena dva naizgled razdvojena svijeta.

Neobična priča o Benjaminu Buttonu

Brad Pitt je Benjamin Button, osoba je koja stari unazad. Rođen je kao starac, a kako stari, tako postaje sve mlađi. Sa pedeset godina zaljubljuje se u tridesetgodišnju ženu, a njihova veza se razvija doslovno u suprotnom smjeru. Benjamin je kao i svi mi, ne može zaustaviti vrijeme. Radnja filma smještena je u New Orleansu, a odvija se u razdoblju od završetka 1.svjetskog rata, pa do danas.

Plavuša s Harvarda

Romantična komedija o pomodnoj plavuši koja se, suprotno očekivanjima, pokaže kao najsposobnija studentica prava na Harvardu. Elle Woods najpopularnija je članica losanđeleskog studentskog sestrinstva Delta Nu, privlačna slatka plavuša kojoj je moda najvažnija stvar na svijetu.

Elle je zaljubljena u Warnera Huntingtona, izdanka elitne obitelji koja već pet generacija daje senatore. Na zajedničkoj večeri, na kojoj Elle očekuje da će je zaprositi, Warner joj priopći da odlazi studirati pravo na Harvard te da njegova obitelj očekuje da se zaruči s ozbiljnijom djevojkom od nje, te da stoga moraju prekinuti. Elle je šokirana, ali ubrzo dolazi k sebi i odluči i sama upisati pravo na Harvardu, kako bi dokazala da nije tek još jedna priglupa plavuša.

Kraljevi ulice 

Tom Ludlow (Reeves) je vrhunski policajac u Los Angelesu koji se u životu vrlo teško snalazi nakon smrti svoje žene. Kada dokazi pronađeni na poprištu ubojstva njegovog kolege policajca počnu ukazivati da je upravo on počinitelj, Tom je prisiljen braniti svoju nevinost boreći se protiv sistema u kojem je radio cijelog života što ga dovodi do strahovitih otkrića o (ne)lojalnosti policajaca njihovom poslu.

U jeku nereda u L. A.-u, kriminalistički detektiv policije Los Angelesa, koji je uvijek išao iznad i više od potrebnih dužnosti u očuvanju sigurnosti ulica, prima iznenadni poziv koji ga uvjeri da više ne može primjenjivati taktiku koja ga je činila toliko učinkovitim na poslu.

 

 Ne propustite filmove u srpnju na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju