Sam Worthington kao Rick Janssen

Sam Worthington slavni je australski glumac britanskog podrijetla koji se može pohvaliti uspješnom suradnjom s redateljem Jamesom Cameronom. Suradnja je započela filmom "Terminator" 1984. i nastavila se filmom "Avatar". Ulogu Jakea Sullyja dobio je nakon što ju je Matt Damon odbio zbog drugog projekta. 

Worthingtonu je za dlaku izmakla uloga Jamesa Bonda u nastavku Casino Royale. Uloga je pripala Danielu Craigu. 

Glumac je odlično upoznat s pojmom titan i s Kanarskim otočjem budući da je tamo snimao čak tri filma vezana za titane. Jedan od njih je "Projekt TItan" u kojem je glavni sudionik eksperimenta s ciljem stvaranja modificiranih ljudskih bića - titana.

 

U bliskoj budućnosti u kojoj je Zemlja na rubu da postane nenastanjivana, pilot bivših zračnih snaga Rick Janssen odabran je za vojni eksperiment koji će stvoriti ljudsko biće sposobno preživjeti surovo okruženje Saturnovog mjeseca – Titan.

Rick se preselio na otok u Atlantskom oceanu kako bi sudjelovao u tajnom programu u pratnji supruge dr. Abigail Janssen) i njihovog malog sina Lucasa. Međutim, obitelj Janssen otkriva da sve nije baš onako kako su očekivali. Počinju sumnjati da ih direktor programa, profesor Martin Collingwood možda koristi iz potpuno drugačijih razloga u svrhu svog tajanstvenog plana i pokušaja kolonizacije Titana te daljnjeg razvoja granice ljudskog iskustva.

Film "Projekt Titan" ne propustite pratiti ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju