Zabava zagarantirana!

'Upoznajte Fockerove' američka je komedija iz 2004. godine. Glavne uloge tumače Ben Stiller i Robert De Niro, a redatelj je Jay Roach. Međutim, osim dvojice prethodno spomenutih glumaca, u filmu još glume i Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Teri Polo, Blythe Danner i Owen Wilson. 

Film je osvojio dvije nagrade: ASCAP Award:Top Box Office Films-Randy Newman; MTV Movie Award: najbolja komična izvedba-Dustin Hoffman, te je uz to još bio nominiran za pet drugih.

U ovom urnebesnom nastavku hit komedije, Greg i Pem s njezinim roditeljima kreću u Miami kako bi se upoznali s Gregovim vrlo liberalnim roditeljima, po imenu Roz i Bernie Focker. Bernie odvjetnik koji se povukao u mirovinu, Roz je seksualni terapeut za starije osobe. Pamini roditelji, Jack i Dina, su tradicionalno konzervativni. Sada će imati priliku da provedu 48 sati zajedno i nešto bolje se upoznaju. Jack konstantno kontrolira svoju obitelj, no ovaj puta on prelazi sve granice sa svojom sumnjičavom prirodom i tajnim operacijama, kojima želi otkriti navodnu Gregovu mračnu tajnu iz prošlosti.

Urnebesnu komediju 'Upoznajte Fockerove' 'ne propustite pogledati u subotu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju