Ove ga subote gledamo u filmu "Birdman" na Doma TV-u!

Doma TV ove subote u večernjem terminu donosi filmski hit "Birdman". Mračnu komediju upotpunila su i velika hollywoodska imena poput Michaela Keatona (Batman), Edwarda Nortona (Hulk) i Zacha Galifianakisa (Mamurluk).

Među njima se u glavnoj ulozi nešto više ipak ističe Michael Keaton koji nam je dobro poznat iz filmova o Batmanu. Zanimljivo je i da je ovaj slavni glumac početkom devedesetih ljubio popularnu američku glumicu Courteney Cox, poznatu i kao Monicu iz hit serije "Prijatelji"

"Birdman" ili "Neočekivana vrlina neukosti" mračna je komedija o glumcu Michaelu Keatonu – slavnom po ulozi ikonskog superheroja – koji se muči postaviti dramu na Broadwayu. U danima prije premijere bori se protiv vlastitog ega i pokušava spasiti obitelj, karijeru i samoga sebe.

Film je osvojio četiri nagrade Oscar: za najbolji film (Alejandro Inarritu), originalni scenarij, najbolju fotografiju i najboljeg redatelja. Dobitnik je i dvaju Zlatnih globusa: Michael Keaton za glavnu mušku ulogu (komedija ili mjuzikl) i originalni scenarij, a nominiran je za nagradu Zlatni globus u kategorijama najbolji film (komedija ili mjuzikl), najbolji redatelj, sporedni glumac, sporedna glumica i originalna glazba.

Film "Birdman" ne propustite pogledati ove subote u večernjem terminu na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju