Sjajna glumica i dalje drži mladolik izgled!

Demi Moore (58) vječna je ljepotica Hollywooda, oduševljavala nas je u filmovima poput: Striptiz, Duh, Grimizno slovo, a imate je priliku gledati u vrhunskoj ulozi u filmu G.I. Jane za koji se ošišala vojnički kratko. Nezadovoljna brojem i položajem žena u američkoj vojsci, osobito u elitnim postrojbama specijalnih jedinica i marinaca, demokratska senatorica Lillian DeHaven (A. Bancroft) se unatoč neslaganju mornaričkog tajnika Hayesa (D. von Bargen) uspije izboriti za pokušaj uključivanja djevojaka u vojne postrojbe.

Njezin izbor padne na mladu poručnicu Jordan O´Neil (D. Moore), energičnu i svojeglavu pripadnicu mornaričke obavještajne službe, koja uz protivljenje svog dečka, časnika Roycea (J. Beghe), pristane biti prva koja će proći izuzetno zahtjevnu tromjesečnu obuku u mornaričkoj bazi Catalano na Floridi. 

Ova sjajna glumica osim velikim glumačkim stažom, može se pohvaliti i svojim nevjerojatnim mladenačkim izgledom. Naime, bila je u braku s poznatim glazbenikom Freddyjem Mooreom, hollywoodskom legendom Bruceom Willisom te s 15 godina mlađim Ashtonom Kutcherom s kojim se rastala 2013. godine. Pogledajte kako danas izgleda ova sjajna glumačka diva!

 

Izvor: Instagram/ Demi Moore

Film "G.I. Jane" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju