Jedna od najljepših ljubavnih priča...

Film "Žena vremenskog putnika" adaptacija je istoimenog romana Audreyja Niffeneggera. Radnja je vrlo neobična, ali lako čovjeka može natjerati na razmišljanje o smislu života i ljubavi. Clare (Rachel McAdams), je zaljubljena u Henryja (Eric Bana) cijeli svoj život.

Vjeruje da im je suđeno da budu zajedno, iako nikada ne zna kada će se razdvojiti: Henry je vremenski putnik – proklet s rijetkom genetskom anomalijom koja uzrokuje skakanje unatrag i naprijed kroz godine bez kontrole. Unatoč činjenici da Henry može nestati bilo kada, Clare očajnički pokušava izgraditi život sa svojom jedinom pravom ljubavi. 

Pročitajte zanimljivosti o filmu:

1. Film Žena vremenskog putnika utemeljena je na bestsellru o ljubavi koji nadilazi vrijeme.

2. Da priča Henry i Clare prelazi vrijeme, pokazuje to da se on u njezinom životu pojavljuje od njezine šeste godine.

3. "Film je emotivno iskustvo i govori o dvoje ljudi koji su u vezi, a putovanje kroz vrijeme je katalizator svega onoga što istodobno jača i testira njihov odnos", rekao je režiser Robert Schwente.

4. Glavni lik Henry ne može kontrolirati kamo odlazi, a najgore od svega je to što ništa ne može ponijeti sa sobom, tako da na nepoznata mjesta dolazi "kao od majke rođen". Zato je prisiljen krasti.

5. "Ali ne mislite li da je bolje i kratko vrijeme biti veoma sretan, čak i pod cijenu gubitka, nego cijeli život biti samo dobro?" (Clare Anne Abshire).

Film 'Žena vremenskog putnika' ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju