Doma TV donosi višestruko nagrađivanu seriju 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji.

Ovaj lik DC Comicsa dobio je novo ruho za suvremenu publiku pa Arrow nije superjunak, nego junak, opasan kao i kriminalci koje lovi.

O seriji:

Novoizabrani gradonačelnik Oliver vodi dvije bitke za budućnost u Star Cityju. Diggle se vratio u vojsku dok je Thea nepopustljiva kad je riječ o nošenju kapuljače kao Speedy. Tim Arrow se sveo na Olivera i Felicity – ali više nisu jedini u gradu koji uzimaju stvar u svoje ruke. Grad su napali „Duhovi“ – ubojice koje vodi opasni čovjek po imenu Damien Darhk.Diggle daje Oliveru do znanja kako ga ne želi u ekipi. Bazirajući se na likovima iz DC Comicsa, producent Arrowa Bonanza Productions Inc. u suradnji s izvršnim producentima Markom Guggenheimom, Gregom Berlantijem, Andrewom Kreisbergom, Wendy Mericle i Sarah Schechter donosi nam još jednu uzbudljivu sezonu napete serije.

 

 

Ne propustite petu sezonu napete akcijske serije 'Arrrow' vikendom na večernjem terminu na
Doma TV-u!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju