Doma TV donosi šestu sezonu višestruko nagrađivane serije 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se vraća kući s tajanstvenim planom i smrtonosnim novim vještinama koje koristi za borbu protiv kriminala u ovoj žestokoj akcijskoj seriji.

Nakon tragičnog brodoloma, milijarderski zavodnik Oliver Queen nestao je i proglašen mrtvim na pet godina prije nego što je otkriven živ na zabačenom otoku u Sjevernom kineskom moru. Vratio se kući u Star City s ciljem da ispravi grijehe svoje obitelji i da se bori protiv nepravde.

Kao Green Arrow, štiti svoj grad uz pomoć bivšeg vojnika Johna Digglea, računalne stručnjakinje Felicity Smoak, bivšeg policijskog kapetana Quentina Lancea i briljantnog izumitelja Curtisa Holta (Echo Kellum) te novog tima osvetnika koje trenira. No zli igrači povezani s Oliverovom prošlošću gurnut će tim do ruba pucanja i zaprijetiti svemu što je Oliver radio i njegovoj ostavštini Green Arrowa.



Stephen Amell glumio je Jorana Van Der Sloota u Lifetimeovoj Pravdi za Natalee Holloway koja priča istinitu priču o nastojanjima Beth Holloway da pravdi privede Jorana, navodnog ubojicu njezine kćeri. Amell je dobio pohvale za kameleonsku ulogu nizozemskog psihopata.



Na malim ekranima Amell je viđen uz Zooey Deschanel u Novoj curi te je imao gostujuću ulogu kao bolničar Scotty u seriji Privatna praksa. U najnovijoj sezoni Obdarenog Amell se pridružio glumačkoj postavi kao Jason, mladi žigolo koji postaje glavni takmac liku Thomasa Janea, Rayu. Druge zapažene gostujuće uloge ostvario je u serijama CSI: Miami, NCIS: L. A., Vampirskim dnevnicima i 90210. U jesen 2007. Amell je osvojio nagradu Gemini za najboljeg glumca u gostujućoj ulozi u Novom postanku, kanadskoj dramskoj seriji The Movie Networka.
 

Seriju 'Arrow' ne propustite pratiti od srijede u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju