Harrisona Forda gledajte u serijalu o Indiana Jonesu!

vaj poznati glumac rođen je u Chicagu u kojem je i odrastao s majkom. Ford je završio filozofiju i engleski jezik na Sveušilištu u Wisconsinu. Prije nego li se Harisson Ford ‘bacio’ u glumačke vode bio je stolar, kasnije mu je to postao samo hobi. 

Izvor: Instagram/Harrison Ford Fanpage

Poznato je da je u 80-ima i 90-ima Ford bio jedan od najpoželjnijih muškaraca, to je prepoznao i People magazine koji ga je 1998. godine imenovao najzgodnijim muškarcem na svijetu. Ovaj holivudski velikan poznat je po mnogim ulogama pa tako i po ulozi u filmovima Star Warsa za koje nikada nije potpisao niti jedan ugovor.

Ovog hollywoodskog velikana ne propustite pogledati u serijalu o Indiana Jonesu na Doma TV-u. Profesor, arheolog i legendarni junak poznat kao Indiana Jones (Harrison Ford) ponovno se vraća u akciju u svojoj najnovijoj pustolovini. Ovaj put se udružuje s pjevačicom u noćnom klubu Wilhelminom 'Willie' Scott (Kate Capshaw) i 12-ogodišnjim dječakom po imenu Short Round (Jonathan Ke Quan). Završe u malom siromašnom indijskom selu, čiji seljani vjeruju da je zao duh odveo svu njihovu djecu nakon što je ukraden sveti dragi kamen.

Film "Indiana Jones i ukleti hram" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju