'Mistična rijeka' je drama redatelja Clinta Eastwooda sa Seanom Pennom, Timom Robbinsom, Kevinom Baconom i Laurenceom Fishburneom u glavnim ulogama.

U Bostonu prije 25 godina, 11-godišnji dječak Dave je otet. Kada se vrati četiri dana kasnije, potpuno je drugačiji te uništava svoje prijateljstvo sa Seanom i Jimmyjem.

Sean (Kevin Bacon) je sada policajac, Jimmy (Sean Penn) je vlasnik trgovine sa zatvorskim zapisom i mafijaškim vezama, a Dave (Tim Robbins) ne može pobjeći od svojih trauma. Ali, kad se dogodi ubojstvo Jimmyjeve kćeri, sva trojica se moraju suočiti s prošlošću koju nitko ne želi priznati. Kako istraga napreduje, odmotava se priča o prijateljstvu, obitelji i njihovim tajnama.

Film je osvojio dvije prestižne nagrade Oscar u kategorijama za najboljeg glavnog i sporednog glumca .Osvojio je sveukupno 60 nagrada te 68 nominacija. U glumačkoj postavi našla su se 3 Oscarovca: Sean Penn, Marcia Gay Harden i Tim Robbins, i dvije glumice nominirane za Oscara – Laurence Fishburne i Laura Linney.

Fantastičnu dramu 'Mistična rijeka' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-u.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju