Osma sezona kriminalističko-dramske serije na Doma TV-u!

Doma TV donosi osmu sezonu kriminalističke dramske serije "Blue Bloods" koja prati obitelj čiji sinovi generacijama rade kao pripadnici njujorške policije.

Serija prati njujoršku policiju i njezinog glavnog načelnika Franka Reaganoma (Tom Selleck), ratnog veterana, koji koristi svoje specifične taktike u rješavanju različitih slučajeva. Osim što je Frank već duže vrijeme udovac, izgubio je i sina policajca, koji je poginuo na dužnosti, stoga krug policajaca s kojima radi smatra svojom obitelji. S njim radi detektiv Danny (Donnie Wahlberg), zamjenica državnog odvjetnika Erin (Bridget Moynahan) i najmlađi sin Jamie (Will Estes) koji je tek postao policajac. Ova se policijska obitelj u svakoj epizodi susreće s novim izazovima i slučajevima. Otmice, pljačke i ubojstva samo su dio slučajeva s kojima se svakodnevno susreću i koje zahvaljujući svojim vještinama i znanju, uspijevaju riješiti. Serija je s emitiranjem započela 2010. godine na CBS-u te je od samog početka privukla je veliku pozornost gledatelja i dobila brojne pohvale, kako zbog autentičnih njujorških lokacija, tako i zbog Selleckove uloge, koja je nagrađena Emmyjem.

U uzbudljivoj osmoj sezoni najpoznatija njujorška obitelj suočena je s novim izazovima kao nikad do sad. Vijest o iznenadnom otpuštenju Franka Reagana kao glavnog načelnika odjekne poput bombe, a "oštećeni" su svi od građana pa do same obitelji. Što je gradonačelnicu nagnalo na ovakav potez i što ovo znači za Reaganovu obitelj? I dok se kroz sezonu raspliću koraci koji su doveli do šokantnog poteza, ostatak obitelji se nosi s vlastitim zamršenim situacijama. Danny uzrujan životnom tragedijom koja ga je zadesila upušta se u nove mehanizme suočavanja s realnošću. I dok se trudi pomiriti sa sudbinom, njegove akcije polako ostavljaju posljedice i na profesionalni život. Kada situacije opasne po život počnu brisati linije između privatnog i profesionalnog, tko će uspjeti naći balans, a tko će ostati zanemaren?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju