Ne propustite pogledati posljednju sezonu jedne od najhvaljenijih i najnagrađivanijih serija svih vremena, 'Na putu prema dolje', od 5. srpnja na Doma TV-u!

Doma TV premijerno donosi šestu sezonu hvaljene serije nagrađene s čak 16 Primetime Emmyja i dva Zlatna globusa, te gotovo 100 drugih nagrada, koja je 2014. godine ušla u Guinnessovu knjigu rekorda kao najbolje ocijenjena serija svih vremena! U posljednjim epizodama serije, gledatelji će imati priliku vidjeti kako će završiti trnovito putovanje profesora kemije koji odluči spasiti svoju obitelj metodama koje ga pretvore u zloglasnog kriminalca i natjeraju ga da živi dvostrukim životom. Neprijatelji i predstavnici zakona sve su mu bliže, no legendarni Heisenberg ne odustaje do samoga kraja…


'Na putu prema dolje' prati neobičan i opasan životni put nimalo karizmatičnog i isprva vrlo prosječnog profesora kemije, Waltera Whitea (Bryan Cranston), čiji život se potpuno preokrene kada sazna da je obolio od karcinoma. Naime, zahvaljujući igri slučaja u koju je uključen i njegov bivši učenik Jesse Pinkman (Aaron Paul), Walter odluči da mu je jedini izlaz okrenuti se proizvodnji i prodaji droge kako bi svojoj obitelji osigurao bolju budućnost jednom kada njega više ne bude. Walter pokreće svoj novi 'biznis' zajedno s Jessejem i uskoro postane poznat u podzemlju kao Heisenberg – neustrašivi zločinac i opasni konkurent na narko-tržištu. Prolazeći ovu nevjerojatnu transformaciju, Walter istovremeno mora naučiti živjeti dvostruki život te biti vrlo oprezan na svakome koraku, posebice kada shvati da njegov šogor Hank (Dean Norris), agent u Odjelu za narkotike, pokušava uhvatiti upravo zloglasnog Heisenberga.

 

 

U posljednjem poglavlju ove napete serije koja je svojim prepoznatljivim stilom i neviđenim razvojem priče osvojila publiku i kritičare diljem svijeta, Walt otkrije da Hank potajno sumnja na njega i provodi istragu nad njime, pa odluči poduzeti nešto u vezi toga. Odnos između Jesseja i Walta najgori je dosad, a Jesse će kroz pokušaj da pomogne Hanku uhvatiti Walta završiti kao velika žrtva rata između Heisenberga i njegovih konkurenata na narko-tržištu. Svaka epizoda sve je napetija od prethodne, što vodi do vrhunca serije i neophodnoga kraja ove nerijetko mračne priče o ljudskoj odvažnosti i kročenju preko granica u ime žrtvovanja za obitelj, ali i vlastitu dobrobit.

Više o seriji i glumcima pročitaje na linku - Na putu prema dolje

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju