Nova kriminalistička serija "NCIS: Havaji" od petka, 13. listopada na Doma TV-u

Najuspješnija televizijska franšiza Navy CIS nastavlja svoj pohod na očaravajućim obalama Aloha State-a na Doma TV-u u premijernom prikazivanju serije NCIS: Havaji. Ovoga puta, agentica Jane Tennant (Vanessa Lachey) preuzima vodstvo specijalnog tima, kombinirajući samopouzdanje i izvanrednu strategiju u potrazi za pravdom. Svojim neustrašivim timom specijalista, Jane balansira između dužnosti i obiteljskih obveza i problema, kako bi istražila i one najveće zločine.

Na sunčanim obalama otočne oaze suočava se s pitanjima nacionalne sigurnosti, vojnog osoblja i mnogim tajnama, dok se istovremeno trudi sačuvati interes svog otočnog raja. Agenti će istraživati zagonetne slučajeve i zločine, uključujući ubojstvo marinca u sumnjivim okolnostima, tajanstveno ubojstvo japanskog mornara i nestanak časnikove supruge, a ispred njih su i mnogi izazovi diplomacije. U prvoj epizodi NCIS: Havaji, srušila se mornarička letjelica na otoku Oahu, a Jane Tennant i njezin tim moraju hitno otkriti tko stoji iza ovog događaja prije nego što najstrože čuvane državne tajne budu izrečene.

Dok se Tennant i njezin tim svakoga dana spremno i hrabro upuštaju u akciju, privatni životi članova tima također su na kušnji. NCIS: Havaji donosi mješavinu napetih istraga, emotivnih trenutaka i nevjerojatnih akcijskih scena. Pratite ovu izvanrednu ekipu specijalnih agenata dok razotkrivaju tajne, otkrivaju istinu i štite interese i sigurnost građana.

 

Jane Tennant (Vanessa Lachey)

Jane Tennant je hrabra i stručna načelnica NCIS tima na Havajima. Njezina odlučnost i izvanredna analitička sposobnost čine je ključnim igračem u rješavanju složenih vojnih kriminalističkih slučajeva. Unatoč profesionalnoj posvećenosti, Jane se suočava s izazovima ravnoteže između karijere i obitelji. Njezina majčinska strana dolazi do izražaja dok se trudi biti najbolji mogući uzor svom sinu Alexu.

Jesse Boone (Noah Mills)

Jesse Boone je desna ruka Jane Tenannt, stručnjak za teren i taktičar. On je iznimno lojalan timu i spreman je riskirati sve kako bi zaštitio svoje kolege i riješio slučajeve. No, njegova prošlost skriva brojne tajne.

Lucy Tara (Yasmine Al-Bustami)

Lucy Tara, mlada i energična specijalna agentica, donosi svježe perspektive i kritičke analize u tim. Njezina upornost i entuzijazam često su ključni za razotkrivanje ključnih tragova. Međutim, suočava se s osobnim izazovima i odnosima unutar tima.

Dr. Ernie Malik (Jason Antoon)

Ernie Malik je ekspert za forenzičku medicinu i ključna je figura u istrazi. Njegova sposobnost analize tragova i dokaza često donosi presudne informacije. Unatoč svojim analitičkim vještinama, Ernie je često izložen riziku na terenu.

Kate Whistler (Tori Anderson)

Kate Whistler je analitičarka i računalna stručnjakinja koja pruža podršku timu prilikom analize podataka i tragova. Unatoč svojoj mirnoj prirodi, Kate ima tajnu prošlost koja će je s vremenom progoniti.

Elijah Ko'ona (Alex Tarrant)

Elijah Ko'ona predtavlja izvor lokalnog znanja za NCIS tim. Njegova duboka povezanost s havajskom zajednicom i otokom često je ključna za rješavanje najtežih slučajeva.

Uzbudljive minute hit serije "NCIS: Havaji" ne propustite pratiti od petka, 13. listopada na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju