Jedanaesta sezona popularne serije,

Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad doživjela preko četrnaest sezona!

Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima. Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, a u najnovijem izdanju glumi ga američki pas Henry.

U novoj sezoni smještenoj u Rimu, inteligentni Rex i njegov partner Lorenzo Fabbri (Kaspar Capparoni) nastavljaju s istražiteljskim poslom. Jedanaesta sezona započinje zanimljivim slučajem u kojem je žrtva povezana s borbama pasa. Rex i Fabbri još će rješavati i slučaj ubojstva poznate rock glazbenice, te mladića iz bogate obitelji koji je na proslavi svojeg 20. rođendana pronađen mrtav. Hrabri istražitelji suočit će se i s velikom opasnosti od bombaškog napada, a Fabbri će pomagati studentici Ivani iz bivše Jugoslavije da se ponovno otvori slučaj njezine majke Milice koja je izgubila život prije 17 godina. Inspektori će na kraju sezone otputovati na Maltu na konferenciju, no i ondje će morati zasukati rukave i pomoći svojim malteškim kolegama u rješavanju slučaja.

 

Kriminalističku seriju "Inspektor Rex"ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju