Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima.

Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad doživjela preko četrnaest sezona! Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima.

Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, a u najnovijem izdanju glumi ga američki pas Henry.

U novoj sezoni smještenoj u Rimu, inteligentni Rex i njegov partner Lorenzo Fabbri (Kaspar Capparoni) nastavljaju s istražiteljskim poslom, no već na samome početku nastat će problemi. Naime, Rex će biti nastrijeljen u pucnjavi između Lorenza i Lorije i život će mu biti u opasnosti, a dok se okolnosti ne razjasne, Lorenzo će biti suspendiran.

Tijekom sezone, naši će se omiljeni istražitelji baviti i novim slučajevima kao što su ubojstvo noćne stražarice u zoološkom vrtu, kao i neobičan slučaj u kojemu je grof pronađen mrtav, a sve upućuje na to da je počinio Harakiri. Rješavat će se i slučaj ubojstva manekenke koja umre usred snimanja, a inspektori Fabbri i Rex otputovat će u Beč kako bi pomogli svojim austrijskim kolegama riješiti tajanstveni slučaj ubojstva u svijetu nogometa tijekom Europskog nogometnog prvenstva.

 

Kriminalističku seriju 'Inspektor Rex' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju