Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad doživjela preko četrnaest sezona!

 Ova kriminalistička serija je zbog svoje iznimne popularnosti te popularnosti glavnog protagonista, psa Rexa, dosad doživjela preko četrnaest sezona! Od 2007. godine serija je producirana u Italiji, gdje je također doživjela veliku popularnost. Radnja serije smještena je u Rimu, a Rex i dalje je omiljeni član kriminalističkog odjela, koji sve zadivljuje svojom inteligencijom i jedinstvenim sposobnostima.

Za ulogu psa Rexa izmjenjivalo se nekoliko pasa. Do 2000. godine Rexa je glumio pas Reginald von Ravenhorst, kojeg je zamijenio Rhett Butler, a u najnovijem izdanju glumi ga američki pas Henry.

Inspektor Rex vraća se u uzbudljivu 12. sezonu, i to uz novoga partnera! Njih će dvojica zajedničkim snagama rješavati nove slučajeve gdje će se više nego ikad prije morati osloniti na vlastitu inteligenciju i instinkte. Novi „ljudski“ inspektor u Rexovu životu zove se Davide Rivera (Ettore Bassi), smireni i skromni inspektor koji vrlo brzo uspostavi snažnu povezanost s ovim legendarnim policijskim psom.

Rexu se Davide svidi na prvu, budući da ga novi partner uključuje u svaki korak istrage. Slučajevi koje će u ovoj sezoni rješavati odvest će ih na različite strane i k različitim ljudima – od ubojstva bogatog industrijalca do poštovanog odvjetnika koji ubije vlastitu suprugu i udovice čiji suprug je ubijen u Afganistanu. Uz sve prepreke koje će morati nadvladati, jedno je sigurno – nijedan slučaj neće ostati neriješen uz Rexa i Davidea!

Kriminalističku seriju 'Inspektor Rex' ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka u poslijepodnevnom terminu na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju