Treća sezona serije premijerno od četvrtka, 23. veljače na Doma TV-u!

Tim Ureda za nestale osobe berlinske krimpolicije na čelu s inspektorom Oliverom Radekom i njegovim profesionalnim timom koji čine Mina Amiri, Sandra Reiß i Daniel Prinz, u trećoj sezoni susreće se sa sasvim novim intrigantnim slučajevima u kojima nastoje riješiti misterije netragom nestalih osoba. Kako bi se svakom slučaju posvetili maksimalno te uspjeli rekonstruirati žrtvinih zadnjih 24 sata koriste naprednu tehnologiju i svoj britak um.

Kada se jednog dana kriminalistička inspektorica Sandra Reiß neočekivano ne pojavi na poslu, kolege Ureda postanu sumnjičavi. Kako vrijeme sve više odmiče, a dan se bliži kraju, Sandri se sve više gubi trag. Uznemireni situacijom, timu je jasno da sve ukazuje na otmicu.

Doznaju da je Sandra prethodnog dana otišla na tečaj plesa i tamo upoznala stranca nakon čega joj se gubi svaki opipljivi trag. Da je po srijedi ozbiljna operacija, čija je kolateralna žrtva Sandra, postaje jasno kada saznaju kako je Dirk Koslowski, odvjetnik utjecajnog odvjetničkog ureda, nestao u isto vrijeme kad i Sandra.

Ni njegov šef Kurt Petermann navodno ne zna gdje je Koslowski, a tim uskoro pronalazi dokaze kako su Sandra i Koslowski bili već neko vrijeme u kontaktu radi specijalnog slučaja koji je uključivao tvrtku Petermann i ključnu ulogu koju je igrala u podržavanju kriminalnih organizacija.

Tajno šifrirana poruka koju dobivaju anonimnim putem daje do znanja da je svaka minuta bitna i ne reagiraju li brzo, tim možda nikad više neće vidjeti Sandru i Kurta…

Napete kriminalističke trenutke "Odreda za nestale" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju