Upoznajte drugu stranu Bena Aflecka.

Oscarovac Ben Affleck, redatelj je I glumac u kriminalističkom trileru “Zakon noći”. Glumac koji je cijeloga života želio imati filmsku karijeru, nije oduvijek živio ovako glamurozno. Početci njegove karijere započeli su sa snimanjem reklama za Burger King.

 

Nije jedini u svojoj obitelji koji nije imao savršen početak, tata mu je na početku karijere radio kao domar na sveučilištu Harvard, taj posao je na  Benu ostavio utisak, te ne podnosi radi toga  nered. Ben je poznat po svom velikom prijateljstvu sa glumcem Matt Damonom, kojeg je Ben “uputio” u glumačke vode. Naime upoznao je Bena sa svojim agentom iz New Yorka, koji je nedugo nakon što je upoznao Matta i uvidio njegov potencijal ga I potpisao.

Nešto što je imalo veliki utjecaj na Benovu karijeru jest uloga u “Batman vs. Superman” u kojem je utjelovio ulogu Batmana. Ne samo da je glumio najpoznatijeg akcijskog junaka već je napisao scenarij za spomenuti film-zanimljiva je činjenica da ga je napisao u batman odijelu.

 

Bena Afflecka gledajte u filmu 'Zakon noći' nastalog prema istoimenoj knjizi Dennisa Lehanea odvija se u doba prohibicije i prati uspon Joea Coughlina od sitnog kriminalca do jednog od najpoznatijih gangstera Amerike.

Film "Zakon noći" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Doma TV-U!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju