Obične žene s neobičnim poslom!

Scott i Bailey, 2. sezona
,
Scott i Bailey, 2. sezona Foto: PR
hr_HR

Spektakularna dramska serija od 22. veljače na Doma TV-u!

Doma TV svojim gledateljima od subote, 22. veljače donosi drugu sezonu uzbudljive detektivske dramske serije 'Scott & Bailey' koja istražuje osobne i profesionalne živote dviju detektivki iz pera nagrađivane scenaristice Sally Wainwright. Intrigantna brutalna ubojstva i novi zapleti u privatnim životima glavnih junakinja koje tumače Suranne Jones i Lesley Sharp, gledatelje će držati prikovane uz male ekrane.

(Foto: PR)

Suranne Jones i Lesley Sharp kao detektivke prestižnog Odjela za teške zločine mančesterske policije, vraćaju se u detektivskoj dramskoj seriji koja istražuje osobne i profesionalne živote dviju detektivki. Rachel Bailey je energična, impulzivna i odvažna, a Janet Scott tankoćutna, pouzdana i razborita, ali uvrnutog smisla za humor zbog čega je Rachelin savršeni pandan.

(Foto: PR)

U ovoj sezoni brutalna ubojstva dvojice muškaraca dogodila su se u razmaku od nekoliko mjeseci. Mogu li Rachel i Janet otkriti što ih povezuje? Nedavno ubojstvo upadljivo nalikuje na ubojstva poznatog serijskog ubojice Jeremyja Leacha, ali on je u zatvoru već 13 godina. Rachel i njezina šefica Gill Murray istražuju je li riječ o imitatoru ili je Leach nevina žrtva kojoj su zločini podmetnuti. Janet ispituje muškarca koji je ubio njezinu prijateljicu iz djetinjstva Veronicu. Ima li još zločina koje krije?

Seriju "Scott i Bailey" ne propustite gledati vikendom u večernjem terminu na Doma TV-u!Tagovi