Obožavatelji telenovele 'Oprezno s anđelom' mogu saznati sve što ih zanima o seriji u specijalnom izdanju 'El show de Cristina'. Voditeljica talk showa u svom studiju je ugostila zvijezde serije, Maite Perroni i Williama Levyja.

Obožavatelji telenovele 'Oprezno s anđelom' mogu saznati sve što ih zanima o seriji u specijalnom izdanju 'El show de Cristina'. Voditeljica talk showa u svom studiju je ugostila zvijezde serije, Maite Perroni i Williama Levyja. Uz oduševljenje publike Levy i Perroni su odgovarali na sva postavljena škakljiva pitanja. Lijepa glumica osvrnula se na svoju karijeru i prvu naslovnu ulogu koju je imala upravo u ovoj telenoveli.

Levy je pričao o svom djetinjstvu, a u showu je pokazao i svoje fotografije iz djetinjstva koje je proveo na Kubi. Rekao je da je obožavao pecati kao mali te sanjao o tome da će jednog dana igrati bejzbol. No unatoč tome gluma ga je oduvijek privlačila. Levy je pričao i o teškom razdoblju na Kubi, a na kraju je zaključio da je živeći tamo naučio cijeniti sve što ima. Kada je prvi put ušao u supermarket mislio je da može uzeti samo jednu stvar, jer tada se na Kubi stajalo u redu za kruh. Maite je priznala da nakon škole nije znala što bi trebala raditi, no kasnije je postala kraljica audicija. Levy je priznao da mu je bilo teško glumiti liječnika u telenoveli 'Oprezno s anđelom' jer je morao izgovarati riječi koje nikad nije čuo, a zbog svog kubanskog izgovora to mu je bilo dosta komplicirano. Levy i Perroni su demantirali glasine da su u vezi, a u publici su sjedili Levyjevi majka i sin. Sve to i još mnogo interesantnih stvari gledatelji mogu vidjeti u 'Specijalu: Oprezno s anđelom' na programu Doma TV-a, a video je već dostupan na platformi OYO.

Specijal: Oprezno s anđelom

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju