Gledatelji Doma TV- a od 29. travnja vikendom ponovno imaju priliku pratiti seriju 'Vještice iz Eastwicka.' 'Vještice' će biti dostupne i na našem VOD servisu OYO.hr

Gledatelji Doma TV- a od 29. travnja vikendom ponovno imaju priliku pratiti seriju 'Vještice iz Eastwicka.' Serija iz 2009. godine bazirana je na istoimenom filmskom hitu iz 1987. godine s oskarovcem Jackom Nicholsonom koji je tumačio originalnog Darryla Van Hornea. U seriji u ulozi ovog osebujnog lika pojavljuje se glumac Paul Gross.

Na morskoj obali Eastwicka, tri različite žene otkriju kako posjeduju do sada neotkrivene moći. Roxanne (Rebecca Romijn), Kat (Jaime Ray Newman) i Joanna (Lindsay Price) se nikada prije nisu slagale. Roxie kao ekstrovertna umjetnica, Kat zaposlena žena i majka, a Joanna lokalna reporterka nikada nisu imale dodirnih točaka. No nakon jednog neobičnog susreta u parku i nekoliko čašica previše, ove tri žene će odjednom postati prave prijateljice, a sve s jednim ciljem - kako bi zajedničkim snagama promijenile svoje živote. U to vrijeme tajanstveni Darryl Van Horne (Paul Gross) stiže u grad. Njegovo bogatstvo i karizma su neodoljiva kombinacija za ove tri žene, a Darryl Van Horne pomoći će Roxie, Kat i Joanni otkriti jedinstvene moći za koje nisu nikada ni pomišljale da bi ih mogle imati. Kada omogući da sve njihove fantazije postanu stvarnost, tajanstveni Darryl tek će otvoriti Pandorinu kutiju. Umjetnica i udovica slobodnog duha Roxanne 'Roxie' Torcoletti živi prema svojim pravilima. Roxie ima puno mlađeg dečka, financijskih problema i nije baš omiljena među svojim susjedima.

Joanna Frankel želi da joj usta ponekad ostanu zatvorena. Naime, često joj se dogodi da joj nešto pogrešno izleti, naravno u potpuno pogrešnom trenutku. Kat Gardener očajnički želi promjenu u svom životu. Joannina kolegica i najbolja prijateljica Penny Higgins nije zadovoljna s njihovim trenutnim odnosom. Od kada se pojavio Darryl Van Horne Joanna sve više vremena provodi s Kat i Roxie, te nju zanemaruje. Ostavljena po strani Penny odluči istražiti tko je čovjek koji joj je ukrao najbolju prijateljicu.

Ako ste slučajno propustili pogledati ijednu od epizoda ove sjajne serije, registrirajte se besplatno na OYO.hr i pogledajte u bilo koje doba dana ili noći što se dogodilo u Eastwicku. Epizode su dostupne sedam dana nakon TV emitiranja!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju