Vrhunski turski glumac Erkan Petekkaya hrvatskim je gledateljima prirastao srcu kao kapetan Ali u seriji ’Kako vrijeme prolazi’, a trenutno ga gledamo u seriji ´Igra sudbine´ koja se prikazuje na Doma TV-u.

Vrhunski turski glumac Erkan Petekkaya hrvatskim je gledateljima prirastao srcu kao kapetan Ali u seriji ’Kako vrijeme prolazi’, a trenutno ga gledamo u seriji ´Igra sudbine´ koja se prikazuje na Doma TV-u. U ´Igri sudbine´ je utjelovio Galipa, čovjeka čija životna priča pokazuje da za pravu ljubav nikad nije kasno.

Erkan je otkrio kako je lik Galipa u ´Igri sudbine´ potpuno drukčiji od samouvjerenih i situiranih likova koje je igrao dosad. Kako kaže, prije je glumio samouvjerene likove koji su već po rođenju imali puno toga. U ovoj seriji glumi suzdržanog čovjeka koji je kao dijete završio u sirotištu nakon što ga je obitelj napustila. Međutim, Galip se nije prepustio tužnim događajima iz djetinjstva već je naporno radio, stao na svoje noge i naposljetku postao vlasnik tiskare.

Markantni glumac je oduševljen atmosferom sa seta ove serije što je otkrio za dnevni list Hürriyet: ´Kad počne snimanje, ekipa se obično nastoji upoznati tijekom prvih nekoliko nastavaka serije. Međutim, na snimanju ove serije to nije bio slučaj. Na početku smo se slagali kao da smo zajedno snimili već tridesetak nastavaka. Naravno, ta prisna atmosfera odrazila se i na samu seriju!´. Glumac također hvali lijepu priču, izvrstan scenarij serije te kolege koji su odlučno napravili svoj posao.

U seriji se životni putovi ljubavnog para isprepliću u najmanje očekivanom trenutku, dok njihova ljubav katkad uveseljava one u njihovu okruženju, a katkad ih rastužuje. U ulozi Galipove ljubavi Sabihe našla se prekrasna turska glumica Ayça Varlıer.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju