Reper LL Cool J naviknuo se loviti ’zločeste dečke’ kao specijalni agent u hit-seriji Navy CIS LA koja je ovog tjedna započela s emitiranjem na Doma TV-u.

Reper LL Cool J naviknuo se loviti ’zločeste dečke’ kao specijalni agent u hit-seriji Navy CIS LA koja je ovog tjedna započela s emitiranjem na Doma TV-u. Da je hrabar i spretan borac i izvan serije pokazao je prošle godine u ranim jutarnjim satima kad je na djelu uhvatio provalnika u svom domu u Los Angelesu. Razbojnik je naišao na krivu osobu jer je očito iskustvo snimanja serije pomoglo i inače nabildanom LL-u da se sam obračuna sa njim.

Budući da ga je zatekao na licu mjesta, reper ´nije mogao dopustiti da pobjegne i prođe nekažnjeno´ pa je lopov umjesto plijena dočekao policiju sa slomljenim nosom i čeljusti! Reper, inače pravog imena James Todd Smith III, osim grubosti na koju je bio prisiljen radi svoje sigurnosti pokazao je nedavno i svoju velikodušnost u restoranu na Beverly Hillsu.

Naime, u restoranu je bila i grupa djevojaka s kojima je pričao i fotografirao se, a kad su one odlučile platiti, konobar ih je obavijestio da je račun već podmiren. LL Cool J, što je skraćenica za Ladies Love Cool James, poznati je hip-hop glazbenik i glumac, ponosni
vlasnik najdugovječnijeg ugovora s izdavačkom kućom među svim hip-hop glazbenicima. Osvojio je dva Grammyja, 1991. i 1997. godine, a surađivao je s brojnim poznatim imenima, poput Jennifer Lopez i Boyz II Men.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju