Kriminalci, oprez! Jedan od najpametnijih i najzgodnijih dvojaca koji se bore protiv kriminala ponovno je u akciji od 26. listopada na našem programu!

(Rizzoli & Isles), SAD, 2012.
Izvršni producenti: Janet Tamaro, Bill Haber, Michael Katleman

Zasnovano na romanima autorice Tess Gerritsen
3.sezona
15 nastavaka
Vikendom na Doma TV-u

Glume:
Angie Harmon....detektivka Jane Rizzoli
Sasha Alexander....dr. Maura Isles
Jordan Bridges....Frankie Rizzoli Jr.
Lee Thompson Young...detektiv Barry Frost
Brian Goodman....poručnik Sean Cavanaugh
Bruce McGill....detektiv Vince Korsak
Lorraine Bracco...Angela Rizzoli

Opaka bostonska detektivka Jane Rizzoli (Angie Harmon) i besprijekorno odjevena patologinja dr. Maura Isles (Sasha Alexander) vraćaju se na male ekrane u novoj, trećoj sezoni popularne serije ´Djevojke na zadatku´! Premda je riječ o suštim suprotnostima, njih dvije dijele potpuno drugačiji pristup i ljubav prema poslu zahvaljujući kojem su ´sredile´ neke od najzloglasnijih bostonskih kriminalaca.

O radnji:

Na kraju druge sezone serije ´Djevojke na zadatku´ Jane je upucala Maurina otuđena oca, poznatoga kriminalca Paddyja Doylea (John Doman) dok je pokušavao obraniti Mauru od napadača. To je postao kamen smutnje između prijateljica i suradnica što se osjeti na početku nove sezone serije. Jane i Maura nalaze se u neugodnoj situaciji i njihovo bi neslaganje moglo dovesti do pucanja prijateljstva.

No kao prave profesionalke Jane i Maura potrudit će se zanemariti svoje nesuglasice jer imaju posla s nizom kompleksnih zločina. Između ostalog, susreću se i sa slučajem ubojstva studentice, lovom na ubojicu koji je sustav javnoga prijevoza pretvorio u mjesto zločina i brutalnim ubojstvom dvojice beskućnika. Na privatnom polju, Janeina majka Angela voli se petljati u tuđe poslove i pokušava spajati ljude, a Maurin se život komplicira kad sazna istinu o biološkoj majci.

Nagrade:

- 2012. godine nagrada Gracie Allen za najbolju žensku ulogu (Angie Harmon)
- 2013. godine nominacija za nagradu NAMIC Vision
- 2012. godine nominacija za nagradu Motion Picture Sound Editors
- 2012. godine nominacija za nagradu Young Artist

Ne propustite nove dogodovštine prijateljica i suradnica Rizzoli & Isles koje će svakom kriminalcu stati na kraj ove subote u 22 sata na programu Doma TV-a!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju