Novogodišnji program

Najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV pripremio je pravu novogodišnju poslasticu za sve uzraste.

Silvestrovo će započeti uzbudljivim avanturama vrhunskih heroja na djelu u seriji "Gorski spašavatelji". Od strmih litica do bijelih snježnih vrhova, oni se neumorno bore protiv vremenskih neprilika kako bi pružili pomoć onima u nevolji. Osim toga, omiljeni policijski savjetnik Patrick Jane, uvest će gledatelje u novogodišnju atmosferu u uzbudljivim epizodama punim misterija. U višestruko nagrađivanoj seriji "Mentalist" neočekivanih obrata nikad dosta!

Ususret 2024., u popodnevnim satima gledatelji će moći pratiti pustolovine nestašnog dječaka u nezamjenjivoj obiteljskoj komediji "Božić vragolastog Denisa". Živahni Denis iz susjedstva sastavlja dugačak popis stvari koje su potrebne kako bi se pobrinuo da njegov voljeni susjed, gospodin Wilson ima savršen Božić, no kako to uvijek i bude s Denisom, stvari ne idu prema planu.U večernjem terminu "Božić u Grand Valleyu" donijet će u tople domove dašak božićnog ugođaja i umjetničke strasti. Kelly se vraća za blagdane kući u Grand Valley, gdje će se susresti s Leom, poslovnim čovjekom i brižnim ocem, potpuno nesvjesna da će joj taj susret ostaviti nezaboravan božićni pečat na njezino srce.

U posljednjim satima u godini gledateljima Doma TV-a pridružit će se legendarni policijski duo uz sva četiri nastavka, u akcijskom spektaklu "Smrtonosno oružje". Riggs (Mel Gibson) i Murtaugh (Danny Glover) su policajci iz LA-a koji su se borili u Vijetnamu. Obojica mrze raditi s partnerima i to im je jedino što imaju zajedničko. U ovom četverostrukom doživljaju, gdje akcija ne poznaje granice, njihovo će partnerstvo postati čvršće nego ikada, dok doživljavaju nevjerojatne eksplozivne trenutke.

Za one najbudnije, Doma TV pripremila je TV premijeru "Prokletstvo tugujuće žene", horor iz 2019. godine koji prati socijalnu radnicu, koja se susreće s majkom optuženom za zlostavljanje djece. Kada djeca počnu pokazivati znakove ukazivanja La Llorone, socijalna radnica se suočava s jezivom prijetnjom koja seže iznad ljudske stvarnosti.

Privedite staru godinu kraju i dočekajte novu 2024. s uzbudljivim filmskim naslovima na Doma TV-u!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju